Φλερτάροντας κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων

26-12-2016

Ένα Χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, μια εορταστική έξοδος μπορεί να είναι η κατάλληλη ευκαιρία για φλερτ εάν είστε μόνοι ή ακόμα και για να ξαναζεστάνετε τη σχέση σας με τον/την σύντροφο σας εάν είστε δεσμευμένοι. 

Μεγάλη αμερικανική εταιρία προφυλακτικών έκανε σχετική έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο οι άνθρωποι φλερτάρουν στη διάρκεια των γιορτών. Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άνθρωποι και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα. 

Σύμφωνα με αυτά οι σχέσεις των συναδέλφων μπορούν να μετατραπούν απο συναδελφικές σε ερωτικές, στα εορταστικά πάρτυ του γραφείου. Κι αυτό γιατί τα χαμηλά φώτα, η ατμόσφαιρα και το ποτό βοηθούν προς αυτή την κατέυθυνση. Πιο συγκεκριμένα, το 35% των γυναικών και το 40% των ανδρών φλερτάρουν με συναδέλφους σε αυτά τα πάρτυ.

Το 24% δήλωσε πως είχε ερωτική επαφή κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα πάρτι στη δουλειά. Από αυτούς, το 46%  δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό ενώ το 18% επέλεξε το δωμάτιο συνεδριάσεων για να κάνει σεξ και το 10% το γραφείο του διευθυντή. Τα αποτελέσματα έδειξαν ακόμα πως το 15% των γυναικών συνέχισε το ειδύλλιο και μετά τις γιορτές, ενώ για τους άντρες το ερωτικό ενδιαφέρον τελείωσε μαζί με τις γιορτές.