Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής «Βουγιουκλάκειο Α.Ε : Αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας

26-12-2016

1.486 ενδοσκοπικές επεμβάσεις, 2.400 χειρουργικές επεμβάσεις, 14.000 άτομα επισκέφθηκαν τα Εξωτερικά Ιατρεία για διαγνωστικές εξετάσεις και νοσηλεία σε περισσότερους από 5.000 ασθενείς, είναι ο απολογισμός του έργου της Κλινικής για το 2015.

Από το 2009 και μετά η Κλινική, έχοντας ως στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας, υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της καθώς  και για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών, με στόχο την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων  περιστατικών.

 Σε αυτό το πλαίσιο αναβαθμίστηκαν πλήρως πέντε χειρουργικές αίθουσες καθώς και η πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που αριθμεί πλέον 7 κλίνες καθώς και η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που απαρτίζεται από 15 σύγχρονες θέσης αιμοκάθαρσης.                                                                                                             

Στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της Κλινικής προστέθηκαν αξονικός και μαγνητικός τομογράφος.

Η Διοίκηση της Κλινικής τονίζει «Προτεραιότητα μας η κάλυψη των αναγκών των ασθενών που μας εμπιστεύονται την Υγεία τους εδώ και 40 χρόνια και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στο πλέον σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον  »

Η Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής. Η λειτουργίας της, χωρίς διακοπή από το 1975, ως Γενική Κλινική  και σήμερα πλέον ως πρότυπη νοσηλευτική μονάδα με κάλυψη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων, οφείλεται στην εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τον κόσμο και αποτελεί ταυτόχρονα κίνητρο και δέσμευση για τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.