Γιάννης Κυριόπουλος: Ηθικοί δολοφόνοι και βραβείο γελοιότητας σε όσους με εμπλέκουν με τη Novartis

07-02-2018
Αντιτάσσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και μία ανεπίληπτη επαγγελματική σταδιοδρομία απέναντι στην καφκική ατμόσφαιρα που δημιουργούν ηθικοί δολοφόνοι των ημερών μας, ο ομότιμος καθηγητής της ΕΣΔΥ Γιάννης Κυριόπουλος, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis. Συγκεκριμένα ο κος Κυριόπουλος αναφέρει τα εξής:
Προδήλως τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας – αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα.
 
Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου.
 
Οφείλω όμως στο όνομά μου -μοναδική περιουσία των παιδιών μου- στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου καθώς και στους μαθητές μου να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας.
 
Γι’ αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο.
 
Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στη κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας.