Γιατί το καλοκαίρι φαινόμαστε πιο γοητευτικοί

16-07-2019

Το καλοκαίρι κάνει ζέστη. Φοράμε το μαγιό μας, μαυρίζουμε από τον ήλιο, είμαστε πιο χαλαροί… με λιγότερες έγνοιες. Αυτά είναι μερικά από τα θετικά που μας χαρίζει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με νέα έρευνα τους καλοκαιρινούς μήνες γινόμαστε και πιο γοητευτικοί.

Η έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 2000 άντρες και γυναίκες έδειξε πως και τα δύο φύλλα, τείνουν να φαίνονται διαφορετικά το χειμώνα και διαφορετικά το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν φωτογραφίες αντρών και γυναικών, το χειμώνα και το καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα ήταν, το 82% των γυναικών να φαίνονται πιο όμορφες, πιο υγιείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα, κάτι το οποίο ίσχυε και για τους άντρες, σε μικρότερο όμως βαθμό.

Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι ότι μόλις 2 άνθρωποι ψηφίστηκαν ως πιο όμορφοι το χειμώνα, ενώ οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ιδίως οι single κάνουν τον εαυτό τους να δείχνει πιο ελκυστικός το καλοκαίρι, που είναι η εποχή της ανεμελιάς και φυσικά των γνωριμιών.
Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι προτιμούν αυτά που φορούν τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που φυσικά τους χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
5 τροφές για αναζωογόνηση του δέρματος μετά το καλοκαίρι!