Νέα διοίκηση για το νοσοκομείο Σαντορίνης με απόφαση Πολάκη

15-01-2018

Νέα διοίκηση φαίνεται ότι  αποκτά το νοσοκομείο Σαντορίνης με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Healthview για αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ εντός Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης προχώρησε στον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.).

Πρόεδρος της ΑΕΜΥ είναι ο κ.  Γεωργίνης Γεώργιος, Ιατρός Ορθοπεδικός ενώ Διευθύνουσα Σύμβουλος και μέλος η κα Αθανασίου Γεωργία. Η έκπληξη κρύβεται στη θέση του Αντιπροέδρου την οποία καταλαμβάνει ο κ. Πανοτόπουλος Χαράλαμπος , ο οποίος – όπως αναφέρει η απόφαση – «ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρείας για θέματα διοίκησης του Γ.Ν Θήρας».

Τακτικά μέλη ορίζονται οι κ.κ. Ρούσσος Μιχαήλ, Δικηγόρος, Παπαντωνόπουλος Μιχαήλ, Ψυχολόγος,  Παγκαλίδης Κύρος,  Αρχιτέκτονας και ο  Αθανασιάδης Σταύρος (ως εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα που αφορούν τα προαναχωρησιακά κέντρα και τις δομές ψυχικής υγείας που εποπτεύονται και λειτουργούν από την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.).

Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων λήγει την 31-12-2019.