Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος

Φυσικοθεραπευτές.
04-05-2023

Νέο πρόεδρο και ΔΣ εξέλεξαν τα μέλη της Γενικής συνέλευσης του Σωματείου της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης (ΕΚΑΕ) τη Δευτέρα 24/4/2023. Νέος Πρόεδρος της ΕΚΑΕ εκλέχτηκε ο κος Χρήστος Βιρβίλης ενώ στο νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν οι:

Αντιπρόεδρος Α’ (κλειστής νοσηλείας), κ. Χρήστος Γεωργόπουλος,

Αντιπρόεδρος Β’ (ημερήσιας νοσηλείας), κ. Ιωάννης Καψαλάκης,

Γραμματέας, κ. Αντώνιος Υάκινθος,

Ταμίας, κ. Αλέξανδρος Στρυμενόπουλος,

Μέλος, κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος

Μέλος, κ. Νικόλαος Παπαζήσης

Αναπληρωματικά Μέλη οι κοι Περικλής Στοφόρος και Άγγελος Παπαδόπουλος.

Μετά τις αρχαιρεσίες, ο εκλεγείς Πρόεδρος της ΕΚΑΕ, κ. Χρήστος Βιρβίλης δήλωσε: «Εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη το γεγονός ότι αναλαμβάνω για τρίτη φορά χρέη Προέδρου στην Ένωση.

Προτεραιότητα του μοναδικού φορέα εκπροσώπησης των ΚΑΑ στην Ελλάδα (26μέλη), αποτελεί η διευθέτηση βασικών ανοικτών ζητημάτων που αφορούν τα Κέντρα Αποκατάστασης και τη σχέση τους με τον ΕΟΠΥΥ, το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εργασίας αλλά και η προάσπιση μέσα από επιστημονική τεκμηρίωση της αξίας που έχει η Αποκατάσταση για το σύστημα υγείας στην Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι η ΕΚΑΕ, αποτελεί τον μοναδικό θεσμικό εκπρόσωπο των Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα (ΚΑΑ). Στην Ένωση συμμετέχουν είκοσι έξι (26) μέλη με στόχο την προαγωγή της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΦΙΑπ) στην Ελλάδα και η διαρκής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.