Οι γιατροί να καταχωρούν όλα τα ραντεβού του μήνα, ζητάει ο ΕΟΠΥΥ

26-12-2016

Να καταχωρούν από αρχές Μαρτίου, όχι μόνο τις επισκέψεις που έχουν δεχθεί αλλά και τα ραντεβού που έχουν κλείσει για όλο το μήνα, ζητάει ο ΕΟΠΥΥ από τους συμβεβλημένους γιατρούς προκειμένου ο Οργανισμός να ξέρει πόσες επισκέψεις μπορεί να δεχθεί κάθε γιατρός για το υπόλοιπο του μήνα ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στους ασφαλισμένους. Με αυτό τον τρόπο, ο ΕΟΠΥΥ θα γνωρίζει αν κάποιος ιατρός έχει κλείσει τις επισκέψεις του για το υπόλοιπο του μήνα και θα μπορεί να διακριβώνει εάν οι καταγγελίες, που είναι πολλές, έχουν βασιμότητα ή όχι.

Η πρωτοβουλία αυτή, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός ειδικά στη μεταβατική περίοδο που διανύουμε, θα θωρακίσει την αξιοπιστία και την συνέπεια των συμβεβλημένων ιατρών μας απέναντι στις όποιες κακόβουλες κριτικές και θα βελτιώσει την ποιότητα της συνεργασίας ιατρών και ασφαλισμένων μας.

 Παράλληλα, σε λίγες ημέρες θα υπάρχει η δυνατότητα και για τους ασφαλισμένους, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr, να βλέπουν την διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών μας.