Οργασμός: Τα χείλη μαρτυρούν την ένταση της κορύφωσης στο σεξ

26-12-2016
Πολλές φορές διάφορα σημεία του σώματος μας και της ανατομίας μας μπορεί να μαρτυρήσουν πράγματα για την υγεία μας και τις συνήθειες μας. Τώρα, έρευνα Σκωτσέζων επιστημόνων δείχνει πως τα χείλη μιας γυναίκας μαρτυρούν εάν έχει έντονους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ.
 
Οι ερευνητές ανέλυσαν τα αποτελέσματα μιας online έρευνας που ρώτησε 258 γυναίκες για το σχήμα των χειλιών τους, καθώς και για την ικανότητά τους να βιώνουν κολπικό οργασμό.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύτηκαν  στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, έδειξαν πως η ένταση και ευκολία οργασμού φαίνεται από το σχήμα των χειλιών. 
 
Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες που έχουν έντονη “λακουβίτσα” στο σχήμα του άνω χείλους (ανάμεσα στη μύτη τα χείλη) έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν κολπικό οργασμό.
 
Πως έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα; Έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγαλώνει και παίρνει σχήμα το έμβρυο μέσα στην μήτρα, πριν καν γεννηθούμε.
Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Miguel Costa μέσα στην μήτρα, εκείνα τα νευρωνικά κυκλώματα που ορίζουν το σχήμα του προσώπου (με επίκεντρο το σημείο αυτό στο άνω χείλος), μπορεί επίσης να διαμορφώσουν τους νευρώνες στα γεννητικά όργανα, που επηρεάζουν τον κολπικό οργασμό.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: