Πλήρης επιβεβαίωση του healthview.gr: Τη μεγάλη συμφωνία τους ανακοίνωσαν την Τρίτη το υπουργείο Υγείας και το Ίδρυμα Ωνάση!

31-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Την πλήρη επιβεβαίωση του σχετικού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του healthview.gr, σύμφωνα με το οποίο έχει ήδη επέλθει συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Υγείας και του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης για την εξαγορά του ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας “Ερρίκος Ντυνάν” και την δημιουργία Εθνικού Κέντρου Μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ), συνιστά το κοινό δελτίο Τύπου, το οποίο εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιουλίου το υπουργείο Υγείας και το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης!

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου των δύο μερών αναφέρει τα εξής:

“Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 οι διαδικασίες που αφορούν τη Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση προς το Ελληνικό Δημόσιο και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για τη δημιουργία του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου (Ω.Ε.ΜΕ.Κ.) και του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού & Μεταμοσχευτικού Παίδων προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε η συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και του Ιδρύματος Ωνάση για την επανένταξη του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στον Δημόσιο Τομέα”.