Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ηλικιωμένων γυναικών;

26-12-2016
Σίγουρα η κάθε ηλικία κρύβει τις ανασφάλειες της και τους φόβους της. Έτσι και οι γυναίκες που έχουν περάσει τα 60 έχουν τους δικούς τους φόβους όσον αφορά στην υγεία τους. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος.
 
Οι ειδικοί του huffingtonpost.com έκαναν δημοσκόπηση ανάμεσα στις αναγνώστριες του site με σκοπό να βρουν ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των γυναικών μετά τα 60 για την υγεία τους.
 
Οι περισσότερες απάντησαν πως ο φόβος τους είναι να μην ζήσουν υπερβολικά πολύ και φτάσουν σε σημείο να μην μπορούν να αυτό-εξυπηρετηθούν και να μην μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν.
 
Οι γυναίκες μετά τα 60 ανησυχούν πως θα χρειάζονται συνεχή φροντίδα όταν μεγαλώσουν κι άλλο και πως θα γίνουν βάρος στους αγαπημένους τους.
Κι αυτό ενώ, σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν περισσότερο από ποτέ άλλοτε με προσδόκιμο ζωής τα 86. Βέβαια οι χρόνιοι πόνοι και η αρθρίτιδα είναι κάτι ακόμα που αγχώνει και φοβίζει τις γυναίκες που έχουν περάσει τα 60.
 
Ποια είναι τα υπέρ της ηλικίας τους όσον αφορά στην υγεία; Όπως είπαν οι περισσότερες δεν χρειάζονται πλέον να ανησυχούν και να αγχώνονται για θέματα όπως η αναπαραγωγή και γυναικολογικά ζητήματα όπως η έμμηνος ρύση.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: