Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ

26-12-2016
Είναι κάτι που όλοι έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή. Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ; Οι άντρες σκέφτονται το σεξ περισσότερες φορές από την γυναίκα; Αν πιστέψουμε τα στατιστικά που έχουμε στη διάθεση μας, τότε σκεφτόμαστε το σεξ κατά μέσο όρο κάθε επτά δευτερόλεπτα, δηλαδή 514 φορές την ώρα και 7,200 σε μια ημέρα. Ισχύουν όμως αυτά τα υπερβολικά νούμερα;
 
Επιστήμονες όμως από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Ohio στις Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να δώσουν μια πιο έγκυρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Πήραν λοιπόν 283 φοιτητές σαν δείγμα και τους έδωσαν από ένα clicker. Τους είπαν απλά να το πατάνε κάθε φορά που σκέφτονταν το σεξ.
 
Τα αποτελέσματα παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όπως φάνηκε από τις καταγραφές των clickers, οι φοιτητές σκέφτηκαν το σεξ κατά μέσο όρο μέσος 19 φορές την ημέρα. Στους άνδρες και 10 φορές την ημέρα για τις γυναίκες. Υπήρξαν και αυτοί που πάτησαν το κουμπί μόνο μια φορά μέσα στην ημέρα. Το ρεκόρ το κατέκτησε ένας φοιτητής που σκέφτηκε το σεξ 288 φορές μέσ στην ημέρα. Σκέφτεται δηλαδή το σεξ περίπου κάθε δυο λεπτά.