Πόσο να περιμένω για να πάω πρώτη φορά διακοπές με το έτερον ήμισυ;

27-04-2017

Όταν μια σχέση είναι καινούργια τα πάντα θέλουν σκέψη. Πότε να τον γνωρίσω στους φίλους μου, πότε να τον γνωρίσω στους δικούς μου; Μια από τις πολλές ερωτήσεις είναι: Είναι πολύ νωρίς για να πάω διακοπές μαζί του; Ένα ερώτημα πολύ επίκαιρο για πολλούς μιας και το καλοκαίρι έρχεται.

Οι άνθρωποι του Hilton Hotels & Resorts στη Βρετανία έκαναν αυτό το ερώτημα σε 1.000 άντρες και γυναίκες. Σύμφωνα με τις απαντήσεις, έξι στους δέκα είπαν πως είναι καλή ιδέα να πας για διακοπές με κάποιον ακόμα και στους τρεις μήνες σχέσης. Μάλιστα, το 60% είπε πως ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να πας διακοπές με τον/την σύντροφο σου.

Οι ειδικοί τείνουν να συμφωνούν λέγοντας πως το να φεύγει για μερικές ημέρες μακριά με τον σύντροφο είναι ένα τεστ για τη σχέση και κάνει καλό στα ζευγάρια. Ακόμα και σε αυτά που μόλις ξεκίνησαν τη σχέση τους. Όπως λένε, το ζευγάρι είναι μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει ο ένας στον άλλον και να μάθει ο ένας τον άλλον.

Βέβαια, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ένας στους τρεις αδέσμευτους ανθρώπους που απάντησαν στην έρευνα είπαν πως περιμένουν να γνωρίσουν τον έρωτα στις διακοπές τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Όχι πια σεξ στις διακοπές, μόνο …φίλοι!
Οι διακοπές κάνουν καλό στο DNA μας