Σεξ: Αυτά είναι τα σημεία του σώματος στα οποία ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες

26-12-2016
Το σώμα κάθε γυναίκας διαφέρει. Έτσι λοιπόν είναι λογικό κάθε γυναικείο σώμα να αντιδρά διαφορετικά στο σεξ. Σε αυτή τη λογική η κάθε γυναίκα ερεθίζεται σε διαφορετικά σημεία του σώματος κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Ποια είναι όμως τα σημεία του σώματος στα οποία οι γυναίκες ερεθίζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ;
 
Οι άνθρωποι της εταιρείας προφυλακτικών Skyn μελέτησαν ένα δείγμα 2.032 γυναικών με σκοπό να βρουν ποιο είνα το σημείο εκείνο του σώματος τους το οποίο όταν ερεθιστεί τις ανάβει ερωτικά κατά τη διάρκεια του σεξ.
 
Όπως φάνηκε από τις απαντήσεις των γυναικών, το πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35%.
Μάλιστα όπως αποκάλυψαν μερικές όταν ο σύντροφός τους επιμένει σε εκείνο το σημείο εκείνες ερεθίζονται ερωτικά ακόμα περισσότερο.
Στην δεύτερη θέση προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.
 
Στον αντίποδα, οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.
 
Όπως τόνισαν οι ερευνητές από την εταιρεία Skyn επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή ο ερεθισμός του σημείου αυτού είναι αυτονόητο πως θα φέρει ερωτική έκρηξη.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: