Σεξ: Αυτή είναι η στάση για μεγαλύτερη αντοχή στην ερωτική επαφή

26-12-2016
Όλοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ ώστε η ερωτική επαφή να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Πως γίνεται όμως να το πετύχουμε αυτό; Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων έδειξε ποια είναι η στάση που εγγυάται μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ.
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Kentucky στις Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν έρευνα σε 14.000 ενήλικες άντρες και γυναίκες.
Τους έβαλαν να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ερωτική τους ζωή και τις συνήθειες τους στο σεξ. Μια από τις ερωτήσεις ήταν και η στάση με την οποία είχαν παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας λοιπόν έδειξαν πως η στάση η οποία εγγυάται περισσότερη αντοχή στο σεξ για τους περισσότερους είναι όταν η γυναίκα είναι από πάνω.
Μάλιστα, το 55% τόσο των αντρών όσο και των γυναικών δήλωσαν πως με αυτή τη στάση έχουν περισσότερη αντοχή άρα το σεξ κρατά και περισσότερο.
 
Δεύτερη στις απαντήσεις ήρθε η παραδοσιακή «ιεραποστολική» στάση το 30% να δηλώνει πως τους χάριζε περισσότερη αντοχή στο σεξ.
Τρίτη ήταν η στάση «στο πλάι» με 25%, και τέλος η «στάση του σκύλου» ήρθε τελευταία με μόλις το 17% να λέει πως τους χάριζε περισσότερη αντοχή στην ερωτική πράξη.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: