Σεξ: Χαρίζει περισσότερη ευτυχία από το φαγητό;

26-12-2016
Η ευτυχία μπορεί να κρύβεται για τον καθένα σε διαφορετικά πράγματα. Γάλλοι επιστήμονες λοιπόν βρέθηκαν μπροστά σε ένα εύλογο ερώτημα; Τι φέρνε περισσότερη ευτυχία; Το σεξ ή το φαγητό;
 
Ερευνητές από το Ιινστιτούτο ερευνών Harris Interactive έκαναν λοιπόν το σχετικό ερώτημα σε μια μεγάλη ομάδα 1.000 ενηλίκων αντρών και γυναικών σε μια δημοσκόπηση που κράτησε από 18 ως τις 20 Μαρτίου. Και οι απαντήσεις ήταν το λιγότερο ενδιαφέρουσες.
 
Όπως φάνηκε λοιπόν από τις απαντήσεις οι Γάλλοι βρίσκουν περισσότερη ευτυχία στο σεξ ενώ οι Γαλλίδες στο φαγητό.
Στην ερώτηση αν θα επέλεγαν να μειώσουν το σεξ ή το φαγητό, οι Γαλλίδες ήταν πιο πρόθυμες να αποχωριστούν το πρώτο απ’ ό,τι οι άνδρες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
 
Αν και οι Γάλλοι συνολικά θεωρούν το σεξ και το φαγητό εξίσου σημαντικούς παράγοντες για την ευτυχία, δίνοντάς τους 7,1 σε μια κλίμακα από το 0 ως το 10, οι άνδρες βαθμολογούν το σεξ με 7,5, ενώ οι γυναίκες με 6,7.
 
Πάντως, η σοκολάτα, το τυρί και το φουά γκρα είναι στην κορυφή της λίστας των τροφών που φέρνουν την ευτυχία.
Όσοι έχουν αδυναμία στο καλό φαγητό, είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες βρίσκουν την ευτυχία στη σοκολάτα ενώ ακολουθεί το τυρί, το φουά γκρα, τα οστρακοειδή, οι φράουλες, οι μπριζόλες και το ψωμί.
Οι γυναίκες βέβαια προτιμούν τη σοκολάτα και τις φράουλες, ενώ οι άνδρες το φουά γκρα και τις μπριζόλες.
 
Όπως ανέφεραν στην έκθεση τους οι ερευνητές «ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι για το 72% των Γάλλων και των Γαλλίδων είναι χειρότερο να έχουν έναν σύντροφο που είναι κακός στο κρεβάτι απ’ ό,τι έναν σύντροφο που είναι κακός στην κουζίνα».
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: