Σεξ: Όταν ο οργασμός έρχεται χωρίς σεξουαλική επαφή

25-07-2017

Σίγουρα τον οργασμό τον έχουμε όλοι συνδέσει με την κορύφωση της σεξουαλικής επαφής. Τον οργασμό όμως πολλοί τον πετυχαίνουν και με άλλους τρόπους εκτός από την σεξουαλική πράξη.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “Strange Sex” του αμερικανικού δικτύου TLC, μπορείτε να δείτε ορισμένους τρόπους με τους οποίους κάποιοι έχουν φτάσει σε οργασμό.

https://www.youtube.com/watch?v=qeMMRAwBXE8

Με τη σκέψη:
Τη δεκαετία του 1980 με το AIDS να εμφανίζεται για πρώτη φορά και τον φόβο να έχει κυριεύσει τους πάντες, η Barbara Carellas, μια καλλιτέχνιδα του Broadway, ανακάλυψε ότι ο συνδυασμός της βαθιάς αναπνοής, της φαντασίας, των ερωτικών ήχων, και της εκούσιας συμπίεσης των πυελικών μυών, της προσφέρει δυνατούς οργασμούς. Όταν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Rutgers την έβαλαν να εφαρμόσει την τεχνική της καθόσον την είχαν συνδέσει σε μαγνητικό τομογράφο, διαπίστωσαν ότι ο οργασμός μέσω της σκέψης ενεργοποιεί τα ίδια τμήματα του εγκεφάλου, όπως ο κανονικός οργασμός μέσω του σεξ.

Σωματική άσκηση:
Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών της πυέλου (kegel) είναι γνωστό ότι προκαλούν οργασμική εμπειρία σε πολλές γυναίκες. Σε έρευνα από το Κέντρο Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, αποδείχτηκε ότι οι περισσότερες γυναίκες κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό μέσω ασκήσεων, όπως επιτόπια αναρρίχηση με σχοινί, άρση βαρών, κολύμβηση και γιόγκα, ενώ το 44% είπε ότι βίωσε μέχρι και 11 οργασμούς κατά τη διάρκεια μίας και μόνο άσκησης.

Γέννα:
Αυτό ακούγεται απίθανο, δεδομένου του πόνου που βιώνει εκείνη τη στιγμή μια γυναίκα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Κάποιες γυναίκες έχουν οργασμό και μάλιστα πολύ δυνατό την ώρα που γεννούν! Αυτό συμβαίνει επειδή το μωρό διεγείρει τις ίδιες περιοχές του κόλπου, που θα έπρεπε κανονικά να διεγερθούν μέσω της σεξουαλικής επαφής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οργασμός: Ποιες γυναίκες έχουν τους περισσότερους;
Οργασμός: 10 στοιχεία που δεν ξέρατε και μπορεί να σας ξαφνιάσουν (βίντεο)