Σεξ: Ποια είναι η ημέρα με τις περισσότερες ερωτικές διαθέσεις για τους Γερμανούς

26-12-2016
Φαίνεται πως Γερμανοί έχουν την δική τους αγαπημένη ημέρα για να κάνουν σεξ. Κι αυτή είναι το Σάββατο. Αυτό τουλάχιστον έδειξε νέα έρευνα που δημοσίευσε η Γερμανική εφημερίδα Bild.
 
Η έρευνα, την οποία έκανε η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών LoveScout24 σε δείγμα 2.000 εργένηδων Γερμανών έδειξε πως το 60% των Γερμανών προτιμούν το Σάββατο για να έρθουν… πιο κοντά με το ταίρι τους.
 
Γιατί το Σάββατο; Ίσως επειδή η έλλειψη του άγχους και του στρες την ημέρα αυτή που για τους περισσότερους δεν είναι εργάσιμη τους φτιάχνει την ερωτική διάθεση.
 
Από την έρευνα πάντως φάνηκε πως όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, οι περισσότεροι Γερμανοί προτιμούν την Παρασκευή. Το 38% των ερωτηθέντων προτιμά να βγαίνει Παρασκευή βράδυ. 
Το 18% των Γερμανών προτιμούν να κάνουν σεξ την Παρασκευή ενώ το 11% την Κυριακή.
Από την άλλη φαίνεται πως η χειρότερη μέρα για σεξ είναι η Τρίτη καθώς μόλις το 3% των Γερμανών επιδιώκει να κάνει σεξ την ημέρα αυτή. 
 
Μερικές προτάσεις για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για δύο είναι το αισθησιακό φαγητό το οποίο περιλαμβάνει καβούρια, μύδια, αστακό κι ένα ποτήρι λευκό κρασί.
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: