Σεξ: Ποια αναλογία περιφέρειας θεωρούν οι άντρες σέξι σε μια γυναίκα;

26-12-2016
Σίγουρα τα γούστα του κάθε άντρα είναι διαφορετικά και ο κάθε άντρας θεωρεί σέξι κάτι άλλο από τον διπλανό του. Υπάρχουν όμως οι αναλογίες στην γυναικεία περιφέρεια που τρελαίνουν όλους τους άντρες, ασχέτως προτιμήσεων. Και νέα έρευνα κατέδειξε ποιες είναι αυτές.
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Victoria of Wellington στη Νέα Ζηλανδία, παρουσίασαν στους εθελοντές διάφορες φωτογραφικές “εκδοχές” της ίδιας γυναίκας, όπου οι αναλογίες της είχαν τροποποιηθεί με ψηφιακό τρόπο.
 
Ο επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Barnaby Dixson και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν πως αν και η πλειοψηφία των αντρών εστιάζει στο στήθος της γυναίκας στην πρώτη οπτική επαφή, η αναλογία μέσης-γοφών, δηλαδή της περιφέρειας, είναι εκείνη που θεωρείται κλειδί στην σεξουαλικότητα της γυναίκας.
 
Και ποια είναι η ιδανική περιφέρεια που οι άντρες θεωρούν σέξι σε μια γυναίκα; Μια αναλογία μέσης-γοφών στο 0,7 (δηλαδή όταν η περιφέρεια της μέσης της γυναίκας είναι 70% μικρότερη από την περιφέρεια των γοφών της) είναι η ιδανική για τους άντρες.
 
Γιατί αυτή η αναλογία ξεσηκώνει ερωτικά τους άντρες όμως; Όπως εξηγεί ο Δρ. Dixson,  η τέλεια αναλογία 0,7 στέλνει ένα βιολογικό σήμα στους άνδρες ότι η γυναίκα είναι πιο γόνιμη και πιο πιθανό να παράγει υγιείς απογόνους.
 
Τέτοια αναλογία έχουν βέβαια γυναίκες όπως η Μέριλιν Μονρόε, η Τζέσικα Άλμπα και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Θα πρέπει να ψάξουν πολύ για να την βρουν σε μια συνηθισμένη, καθημερινή κοπέλα.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: