“Στατίνες παίρνετε;”

26-12-2016

Απέφυγε τεχνηέντως να βάλει στοίχημα ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτή τη φορά με τον Γιώργο Πάπαδάκη όταν του απηύθυνε το ερώτημα, σχετικά με το μήνυμα των εκλογών που πήρε η ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1, ρωτήθηκε, εάν πήρε το μήνυμα της κάλπης και εάν σκοπεύει τώρα να μειώσει το ποσστό συμμετοχής των ασφαλισμένων. “Μα αυτό το κάναμε από την Πέμπτη και το ανακοινώσαμε”, απάντησε ο κος Γεωργιάδης. Ωραία, του λέει ο Γιώργος Παπαδάκης, τότε “εάν εγώ αύριο πάω στο φαρμακείο και δεν έχει μειωθεί η συμμετοχή μου να βάλουμε στοίχημα ότι εσείς θα παραιτηθείτε από υπουργός”.

“Να βάλουμε, απαντάει γελώντας ο υπουργός, σπεύδει όμως να συμπληρώσει, “εσείς στατίνες δεν παίρνετε;”. “Να μη σας νοιάζει τι παίρνω” απαντάει ο κος Παπαδάκης, οπότε του αντιγυρίζει ο κος Γεωργιάδης, όχι ας βάλουμε ένα άλλο στοίχημα, ” εάν πάτε στο φαρμακείο μετά την εκπομπή και αγοράσετε το φάρμακό σας πιο φθηνά να βγείτε αύριο στην εκπομπή και να το πείτε στον κόσμο… Και έτσι “την έστριψε δια του αρραβώνος”ο κος υπουργός.