Στον “αέρα” οι εργαζόμενοι στην κλινική “Κυανούς Σταυρός”

26-12-2016

Στον «αέρα» βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική κλινική «ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ». Όπως καταγγέλλουν, τα τελευταία 5 χρόνια η εργοδοσία της κλινικής δεν καταβάλλει κανονικά της μισθοδοσία ενώ τις τελευταίες ημέρες διεκόπη και η πρακτική των «έναντι». 

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων,Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων, καταγγέλλει την «εργοδοσία της ιδιωτικής κλινικής «ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»  με τη πολιτική της απλήρωτης εργασίας που έχει επιβάλλει εδώ και πέντε χρόνια, έχει οδηγήσει τους δεκάδες εργαζόμενους στην εξαθλίωση». 

Όπως αναφέρει, «η κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιδεινωθεί αφού ακόμα και τα έναντι έχουν κοπεί Επιπρόσθετα το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται απομάκρυνση γιατρών και ασθενών, εντείνοντας την αγωνία των εργαζομένων για κλείσιμο της κλινικής και οριστικό χάσιμο των δεδουλευμένων». 

Ήδη, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν 4 τρίωρες στάσεις εργασίας στις 11, 12,18 και 19 Φλεβάρη  2015, με 2 παραστάσεις στο υπουργείο εργασίας ενώ για σήμερα Πέμπτη 26/2/2015 έχει κηρυχτεί 24ωρη απεργία, με παράσταση διαμαρτυρίας στην εργοδοσία της κλινικής.