Συμμετοχή της ΒΙΑΝ Α.Ε στην 6η Διημερίδα-Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

26-12-2016

Το «παρών» στην 6η Διημερίδα-Έκθεση για την «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας», η οποία πραγματοποιείται το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Αθηνών, δίνει η ΒΙΑΝ Α.Ε, εταιρεία του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Πρόκειται για επιστημονική διημερίδα, η οποία απευθύνεται κυρίως σε φαρμακοποιούς και γιατρούς, και διοργανώνεται από το περιοδικό PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και τους ιστότοπους www.PharmaManage.gr και www.MedicalManage.gr, με αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση και αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες υγείας.

Με 28 ομιλίες, 8 στρογγυλά τραπέζια και 26 εργαστήρια, από 91 συνολικά ομιλητές, η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από θέματα Marketing και Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστημάτων Πληροφορικής, καθώς και Νέων Τάσεων στο Επάγγελμα, τομείς με τους οποίους βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι οι Επιστήμονες Υγείας.

Η ΒΙΑΝ Α.Ε, η οποία είναι και χορηγός της διοργάνωσης, θα συμμετάσχει στην έκθεση, που θα λειτουργεί παράλληλα στο χώρο.

Σε ένα περίπτερο 36 τ.μ., θα παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα της ΒΙΑΝ (NOVALAC, SUDOCREM, TONOTIL, CANDEREL, SALONPAS, PENNSAID, JALPLAST, INFACOLIC, GLUCOCARD), η οποία εξειδικεύεται σε γνωστά συνταγογραφούμενα (και μη) φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Διατηρώντας ένα αξιόλογο πανελλαδικό δίκτυο, που εξυπηρετεί με απ’ ευθείας πώληση περισσότερα από 4.200 φαρμακεία καθώς και το σύνολο των φαρμακαποθηκών και συνεταιρισμών, το περίπτερο της ΒΙΑΝ αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους περίπου 3.000 φαρμακοποιούς και ιατρούς, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη διοργάνωση.

Η είσοδος στη Διημερίδα-Έκθεση, η οποία θα λειτουργεί από τις 08:30 έως τις 20:30 το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, είναι ελεύθερη.