Θέλετε να σώσετε τον γάμο σας; Κάντε σεξ με άγνωστο.

16-05-2017

Το σεξ είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι στη σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού. Πολλές φορές μάλιστα κρίνουμε την επιτυχία ενός γάμου από την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Τώρα, δυο ειδικές στα θέμα του σεξ από την Βρετανία προτείνουν να κάνουμε σεξ με κάποιον άγνωστο για να σώσουμε τον γάμο μας.

Σύνθημα τους;”Εγκαταλείψτε τη μονογαμία για να στεριώσει ο γάμος σας”.

Η πανέμορφη 42χρονη Λουίζ βαν ντερ Βέλντε, που παραδίδει ερωτικά μαθήματα σε ξενοδοχεία του Λονδίνου υποστηρίζει πως, όσοι κοιμούνται με ξένους, ανανεώνουν τον γάμο τους.
Στα διήμερα σεμινάρια που παραδίδει και η Ναόμι Ακερμαν, σύμβουλος σχέσεων, επισημαίνει πως, όταν απατάς κάποιον, αντικαθίστανται τα συναισθήματα της ζήλιας και του φόβου με την αγάπη.

“Ναι, είναι πράγματι ένας αντισυμβατικός τρόπος για να σώσουμε το γάμο μας το να είμαστε ανοιχτοί στο σεξ με αγνώστους”, επισημαίνει στην εφημερίδα Daily Mail.

Η Λουίζ από το Γιορκσάιρ άρχισε να είναι ανοιχτή σε σχέσεις με άτομα που έβλεπε για πρώτη φορά μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από 13 χρόνια. Η ίδια θεωρεί πως η εμπειρία αυτή δημιουργεί ένα κλίμα στο γάμο από το οποίο κανείς δεν θέλει να φύγει. “Με αυτόν τον τρόπο σταματά η απιστία”, υπογραμμίζει.

Τα περισσότερα ζευγάρια που συμμετέχουν στα ερωτικά σεμινάρια που παραδίδει, θέλουν να κάνουν “τρίο” με μια άλλη γυναίκα, όπως εξηγεί η Λουίζ.

Στα σεμινάριά της, τα ζευγάρια που κάνουν σεξ με έναν άγνωστο, καταφέρνουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και στη συνέχεια τα… δίνουν όλα στον γάμο τους.

“Με την βοήθεια της ατμοσφαιρικής μουσικής και του ρομαντικού φωτισμού, οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετέχουν στα σεμινάρια αποκτούν ερωτική διάθεση… Ως ομάδα “δουλεύουμε” τα συναισθήματα, όπως η ζήλια – Ειδικά στις γυναίκες που φοβούνται ότι οι άνδρες τους θα τις απατήσουν…”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ:Οι καλές και δεκτικές σύζυγοι έχουν περισσότερες σεξουαλικές επαφές
Σεξ: Επτά πράγματα που ξέρουν για το καλό σεξ όσοι είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις