Τι θέλουν οι γυναίκες να κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι;

26-12-2016
Είναι κάτι που οι άντρες αναρωτιόνται ανά τους αιώνες. Τι θέλουν οι γυναίκες να κάνουμε στο κρεβάτι για να είναι ευχαριστημένες. Τώρα ένας ειδικός επιστήμονας απαντά σε αυτό το καυτό ερώτημα. Τι θέλουν οι γυναίκες να κάνουν οι άντρες στο σεξ;
 
Ο Ian Kerner είναι ειδικός σεξολόγος και ιδρυτής του GoodinBed.com. Έχει γράψει αρκετά βιβλία για τις επιθυμίες των γυναικών στο σεξ και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πει τι θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες στο σεξ. Οι οδηγίες λοιπόν προς τους άντρες είναι οι εξής:
 
– Σκεφτείτε ως πόμολο και όχι ως διακόπτης.
Οι άντρες είναι περισσότερο ως διακόπτες όσον αφορά στο σεξ. Μπορούν να … ανάβουν και να σβήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι γυναίκες δεν είναι έτσι. Θέλουν ο άντρας να τις χειρίζεται με περισσότερη λεπτότητα στο κρεβάτι για να ανάψουν.
 
– Να βεβαιωθείτε πως είναι χαλαρή και άνετα
Έρευνα Ολλανδών επιστημόνων έδειξε πως το κλειδί για να να ικανοποιηθεί απολύτως το σεξ είναι να είναι χαλαρή και χωρίς άγχος. Τα πειράματα έδειξαν πως όσο πιο χαλαρός ήταν ο εγκέφαλος των γυναικών τόσο πιο πολύ άναβαν στο κρεβάτι.
 
– Μη βιάζετε
Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε τι αρέσει στη σύντροφο σας και τι όχι. Για παράδειγμα, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και ορισμένες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό τις πρώτες φορές που θα βρεθούν με ένα νέο σύντροφο.
 
– Βάλτε φαντασία
Η ποικιλία στη σεξουαλική ζωή σημαίνει κι ευτυχία στη σεξουαλική ζωή. Δοκιμάστε νέα πράγματα που να την… αναστατώνουν.
 
– Παίξτε με τα δυνατά σας σημεία
Στον πραγματικό κόσμο κανείς δεν κάνει σεξ σαν πορνοστάρ. Πρέπει λοιπόν να βρούμε τα δυνατά σημεία του άλλου αλλά και τα δικά μας και να τα εκμεταλλευτούμε για καλύτερα αποτελέσματα.