Το μήκος των δακτύλων των αντρών μαρτυρά το μέγεθος των προσόντων τους

26-12-2016
Είναι μια φήμη που υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Το μέγεθος των δακτύλων προδίδουν και το μέγεθος του πέους του άντρα. Τώρα, έρευνα επιστημόνων από την Κορέα επιβεβαιώνουν αυτό το μύθο.
 
Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γκιλ στη Νότια Κορέα έκαναν μελέτες σε 144 άνδρες πάνω από 20 ετών που είχαν υποβληθεί σε ουρολογική επέμβαση.
Ενώ οι ασθενείς βρίσκονταν υπό αναισθησία, οι επιστήμονες μέτρησαν το μήκος των δακτύλων των άνω άκρων και το μήκος του πέους, σε χαλάρωση και έκταση.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση Asian Journal of Andrology έδειξαν πως οι άνδρες που έχουν τον δείκτη και τον παράμεσο με ίδιο μήκος φαίνεται να έχουν και …. μεγαλύτερα προσόντα.
 
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, η μικρότερη αναλογία μεταξύ δείκτη και παράμεσου σχετίζεται με μεγαλύτερου μήκους πέος, ενώ μια γρήγορη ματιά στο μήκος των δακτύλων ενός άντρα μπορεί να αποκαλύψει πολύτιμα στοιχεία για την έκθεση του εμβρύου στις ανδρικές ορμόνες και τον μετέπειτα κίνδυνο να εκδηλώσει παθήσεις που σχετίζονται με το ορμονικό προφίλ, όπως ο καρκίνος του προστάτη. 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: