Τροφική δυσανεξία

26-12-2016

Και όμως, όσο σουρεαλιστικό κι αν σου ακούγεται, ακόμα και τα πιο υγιεινά τρόφιμα μπορεί να σου δημιουργούν ντόμινο παθήσεων, εξαιτίας κάποιας τροφικής δυσανεξίας. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, περίπου το 40% – 50% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από κάποια τροφική δυσανεξία με το 85% εξ’ αυτών να μην το έχει διαπιστώσει ποτέ και γι’ αυτό συνεχίζει να καταναλώνει τροφές που ο οργανισμός του στην πραγματικότητα δεν μπορεί να αντέξει, με πολλαπλές συνέπειες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.