Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

02-10-2017

Πολλά εκείνα που μπορεί να ελκύσουν μια γυναίκα σε έναν άντρα. Υπάρχει όμως και κάτι που οι γυναίκες παρατηρούν πρώτα από όλα. Ποιο είναι αυτό; Το αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οπίσθια πλευρά ενός άνδρα είναι το άλφα και το ωμέγα, δηλαδή το πρώτο πράγμα που θα κοίταζε σ΄ένα αρσενικό.
Η έρευνα όμως της γερμανικής εφημερίδας Bild δείχνει πως, ο καθρέπτης της ψυχής είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες.

Τα μάτια λειτουργούν ως “αντικείμενο του πόθου”στη χώρα της frau Mέρκελ καθώς, η έρευνα που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα δείχνει ότι, το 75% των γυναικών εστιάζουν στα μάτια των ανδρών.
Το ανδρικό βλέμμα είναι για τις περισσότερες γυναίκες το σημείο στο οποίο κάνουν focus όταν γνωρίζουν κάποιον για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα,το 50% των γυναικών “καρφώνουν” το βλέμμα τους στα χέρια των ανδρών. Μάλλον για να δουν αν τα άνω άκρα τους είναι περιποιημένα. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι, τα χέρια ενός άνδρα λένε πολλά για την προσωπικότητά του.

Για το 43% των γυναικών, η μυρωδιά ενός άνδρας είναι το παν- αν, δηλαδή, είναι καθαρός και μυρίζει όμορφα.

Επιπλέον, μία στις τρεις γυναίκες πιστεύει ότι, εκτός από την ευχάριστη μυρωδιά, ένας άνδρας πρέπει να έχει περιποιημένα δόντια.

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δίνουν επίσης μεγάλη σημασία στο ανάστημα. Και στη συνέχεια προσπαθούν να ανακαλύψουν μέσα από τα ρούχα το ανδρικό σώμα, αν δηλαδή ο ενδιαφερόμενος έχει φαρδιές πλάτες και καλογυμασμενους κοιλιακούς.
Επίσης, μία στις τέσσερις γυναίκες δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ανδρικά μαλλιά.