Απιστία: Αυτή είναι η νούμερο ένα αιτία

09-12-2017

Η απιστία είναι ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σε μια σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Υπάρχουν τρόποι ένα ζευγάρι να ξεπεράσει την απιστία και να βγει από κάτι τέτοιο πιο δυνατό. Συνήθως βέβαια κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να απατήσει τον/την σύντροφο του/της;

Οι άνθρωποι της εφαρμογής ανεύρεσης συντρόφων για παντρεμένους IllicitEncounters.com στην Βρετανία αποφάσισαν να δώσουν μια απάντηση σε αυτό ακριβώς το ερώτημα. Ρώτησαν λοιπόν 600 από τους χρήστες τους. Κι αυτά που βρήκαν για την απιστία ήταν πολλά κι ενδιαφέροντα.

Όπως προέκυψε λοιπόν τις απαντήσεις το 45% των χρηστών είχαν απατήσει τον/την σύζυγο τους με κάποιον/αν συνάδελφο. Οι απαντήσεις φανέρωσαν ακόμα πως οι άνθρωποι που κέρδιζαν περισσότερα λεφτά είχαν και περισσότερες πιθανότητες να είναι άπιστοι.

Ο ιδιοκτήτης του site,  Christian Grant έχει την δική του εξήγηση. Όπως λέει αυτοί που παίρνουν περισσότερα λεφτά είναι κι εκείνοι που δουλεύουν περισσότερο και περνούν περισσότερο χρόνο στο γραφείο. Εξακολουθούν όμως να είναι άνθρωποι και να αναζητούν την ερωτική επαφή. Έτσι στρέφονται σε άτομα που είναι διαθέσιμα και κοντά τους… τους συναδέλφους τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απιστία: Πως αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος
Απιστία: Στα πόσα χρόνια σχέσης αρχίζει η γυναίκα να κοιτά αλλού;